Redken Diamond Oil

redken-diamond-oil

Om du har mycket skadat, svårt hår som drabbas av håravfall bör du definitivt prova Redken Diamond Oil.

De naturliga ingredienserna återuppbygger skadat och svagt hår, och det i kombination med den enkla appliceringen kommer göra produkten till en ny favorit.

Varför bör man använda den?

Redken Diamond Oil återuppbygger skadat hår, återställer dess yttre och inre struktur, och skyddar mot skadliga yttre faktorer. Oljan gör håret starkare, friskare och mer motståndskraftigt, vilket gör att du enklare kan färga, platta och locka det. Självklart ska du ändå vara försiktig med att använda hårtork för ofta. Om du har statiskt hår kan Redken Diamond Oil också vara till hjälp. Oljan gör håret mjukare, glansigare, återfuktar det, och underlättar styling. Oljan innehåller inte silikon, utan bara naturliga oljor som korianderolja, kameliaolja och persikoolja. Korianderolja motverkar mjäll och överflödig produktion hos talgkörtlarna, förhindrar håravfall, och stärker folliklarna. Kameliaolja motverkar fria radikaler samt återfuktar och vårdar, medan persikoolja återuppbygger håret och gör det glansigare.

Hur applicerar man Redken Diamon Oil?

En liten mängd olja räcker för att vårda och stärka håret. Värm upp Redken Diamond Oil i handflatorna innan applicering, så att konsistensen blir mer flytande och därmed lättare att applicera. Gnid sedan in oljan i håret, men kom ihåg att inte använda den i hårbotten. Redken Diamond Oil kan användas i såväl vått som torrt hår, i kombination med balsam eller masker, innan styling, eller under hela natten. Allt handlar helt enkelt om dina egna preferenser, och självklart vilket slags hår du har och hur skadat det är. Om du genomför hela behandlingen kommer du säkerligen märka goda resultat.

Kan den rekommenderas?

Om du bara är ute efter att stärka håret och göra det vackrare kan du prova Redken Diamond Oil, men oljan kan tyvärr inte rekommenderas för den som lider av sjukdomar i hårbotten. produkten kan orsaka överflödig talgproduktion, vilket leder till fett hår. De som faktiskt använder produkten kommer säkerligen bli nöjda med resultatet. En annan fördel är pipetten (trots att den är gjord i mjuk plast), den perfekta konsistensen, och sammansättningen. Den med känslig hy måste dock komma ihåg att Redken Diamond Oil innehåller alkohol och parfym, som kan orsaka irritation. Vi rekommenderar att du alltid läser innehållsförteckningar innan du köper en produkt.

Fördelar:

  • Enkel applicering
  • Naturliga ingredienser
  • Gör håret mjukt och glansigt

Nackdelar:

  • Vårdar endast håret, inte hårbotten
  • Håret blir inte starkare förrän i slutet av behandlingen
  • Pipetten går enkelt sönder
  • Produkten innehåller alkohol och dofter