Nanoil Hårolja

Nanoil hårolja för varje hårtyp vågigt hårNanoil är en sån produkt som kommer ta hand om varje hårtyp.

Om ditt hår är torrt och skadat, svårt att styla, oljigt vid rötterna eller har kluvna toppar, är Nanoil det bästa botemedlet.

Hur är det möjligt? Det finns tre typer av oljor tillgängliga på kosmetika marknaden: Nanoil För Hår Med Låg Porositet, Nanoil För Hår Med Medium Porositet och Nanoil För Hår Med Hög Porositet. På så sätt, kommer alla att kunna hitta den bästa produkten.

Varför borde du använda den?

Nanoil Hårolja ger otroliga resuktat. Tack vare innehållet av naturliga ingredienser, vitaminer och andra välgörande ämnen, den när både hår et och hårbotten. Nanoil För Hår Med Hög Porositet förebygger skador orsakade av höga temperaturer, tvättmedel eller olämplig borstning. Den fuktar striporna och förser hårbotten med många dyrbara näringsämnen. Produkten förebygger topparna från att klyvas, skyddar mot UV-strålning och förbättrar hårstrånas naturliga färg. Nanoil För Hår Med Medium Porositet reglerar talgsekret, förebygger oljig hårbotten och återställer dess normala surhetsgrad. Kosmetikan tar även hand om hårtopparna, putsar och slätar ut dem. Nanoil För Hår Med Låg Porositet skyddar färgen från att blekna, förebygger oljig hårbotten och fördubblar volym. Dessutom, underlättar den styling, tämjer bångstyriga hårstrån och förkortar torkningstiden märkbart.

Hur appliceras Nanoil Hårolja?

Nanoil Hårolja kan användas på flera sätt. Använd mängden kosmetika som passar hårets längd och densitet. Applicera omedelbart efter tvätt eller efter hårfönstorkning. Detta kommer att göra hårstråna lenare och glansigare. Nanoil Hårolja kan också appliceras på hårtopparna eller på hårbotten. På så sätt förebygger du skador på topparna eller förser hårsäckarna med en mängd näringsämnen. Ett par droppar Nanoil kan tilläggas andra hårvårdsprodukter för att berika deras sammansättning och förbättra deras prestanda.

Är den värd att rekommenderas?

Självklart! Nanoil Håroljor kan användas av alla kvinnor, oavsett vilken hårtyp de har. Intressant nog, kan kosmetikan användas av män också – den är användbar i deras skäggvård; den kommer också att stärka deras hårfolliklar och förebygga håravfall. Nanoil Hårolja är värd att rekommendera för den innehåller en mängd vegetabiliska oljor, vitamin A och E, kerastim och baicapil (håravfallförebyggande ämnen) och förnyande och förskönande ingredienser (silke, keratin, lanolin och pantenol). Produktens applicering är också mycket enkel tack vare den tillförlitliga pumpen. En flaska Nanoil innehåller så mycket som 100 ml, vilket är säkerligen tillräckligt för en lång behandling.

Fördelar:

  • Förbättrar hårets och hårbottnens tillstånd
  • Underlättar hårstyling
  • Skyddar mot UV-strålning och från varm luft som kommer från hårfönen
  • När, fuktar och putsar
  • Slätar ut krusiga hårstrån, eliminerar statiskt hår
  • Inkluderar en mängd naturliga ingredienser
  • Den är lätt att applicera
  • Stor flaska är tillräcklig för en lång behandling

Nackdelar:

  • fingeravtryck kan lämnas kvar på flaskan och det kan se slarvigt ut