Kerastase Elixir Ultime

kerastase-elixir-ultime

Kerastase Elixir Ultime är en hårolja med särskilda uppgifter. Den vårdar och skyddar håret, och gör det vackrare. Andra fördelar med produkten är den enkla appliceringen, naturliga sammansättningen och den behagliga doften.

Läs vidare för att ta reda på om produkten uppfyller just dina behov.

Varför bör man använda den?

Kerastase Elixir Ultime är en hårolja med antioxiderande egenskaper som skyddar håret mot fria radikaler och motverkar håravfall och grått hår. Produkten gör håret mjukt och glansigt, hindrar det från att torka ut, och bevarar dess färg. Näringsämnena i Kerastase Elixir Ultime vårdar håret och hårbotten och underlättar styling även av det mest svårhanterliga hår. Dessutom torkar håret snabbare och motverkar statiskt hår. Produkten innehåller hela fyra naturliga oljor: majsolja, arganolja, kameliaolja och pracaxiolja. Majsolja vårdar och gör håret motståndskraftigt. Arganolja innehåller vitamin A, D och E som har skyddande egenskaper. Pracaxiolja stärker hårets immunitet, och kameliaolja gr håret glansigt. Kombinationen av dessa egenskaper ger håret ett bättre skydd då näringsämnen och aktiva ingredienser tränger in på djupet.

Hur applicerar man Kerastase Elixir Ultime?

En liten mängd olja räcker för att göra håret friskt och vackert. Kerastase Elixir Ultime kan appliceras i torrt eller vått hår, i hela håret eller bara i topparna. Appliceringsmetoden är upp till dina egna preferenser, så välj det som passar just dig och din smak bäst. Tvätta bort Kerastase Elixir Ultime efter cirka en halvtimme, och använd ett skonsamt schampo. Kom ihåg att du i värsta fall riskerar att tvätta bort de värdefulla ingredienserna, så var försiktig. Efter hårtvätt kan du torka håret som vanligt, men om du har skadat hår eller irriterad hårbotten bör du undvika värmeverktyg.

Kan den rekommenderas?

Naturligtvis. Kerastase Elixir Ultime rekommedneras särskilt för personer som ofta använder hårtork, plattång eller locktång, men kan även användas om ditt hår har skadats av styling och behandlingar. Produkten skyddar håret och dess toppar. Kerastase Elixir Ultime vårdar hår som färgats, permanentats, plattats eller torkats med hårtork. Dessutom återfuktar den hår som utsatts för överflödig kosmetikaanvändning (till exempel färgning, vax och gel). En förpackning á 125 ml räcker till flera månaders behandling.

Fördelar:

  • Naturlig sammansättning
  • Enkel applicering
  • Behaglig doft
  • Vårdar håret

Nackdelar:

  • Innehåller silikon
  • Håret “vänjer sig” vid oljan
  • Felaktig användning ger inte resultat