Kemon Actyva Bellessere Oil

kemon-actyva-bellessere-oil

Har du skadat eller svagt hår som behöver vårdas? Om svaret är ja bör du prova Kemon Actyva Bellessere Oil.

Produkten vårdar både håret och hårbotten, och har en behaglig doft som stannar kvar i håret under hela dagen.

Varför bör man använda den?

Kemon Actyva Bellessere Oil har antioxiderande, föryngrande, vårdande och skyddande egenskaper. Den innehåller många aktiva ingredienser som skyddar mot skadliga faktorer i din omgivning och återuppbygger skadat hår. Den saktar ned åldrandeprocesser som skallighet, grått hår och håravfall, gör håret motståndskraftigt, flexibelt och tjockt, och förstärker dess färg. Produkten har en lätt konsistens som inte tynger ner håret, vilket gör att den även passar de med tunt och kort hår. Den innehåller arganolja och linfrö, som båda har goda egenskaper. Den förstnämnda vårdar och skyddar mot fria radikaler medan linfröolja bevarar en god fuktnivå i håret och hårbotten. På så sätt blir håret inte lätt att skada, samtidigt som det blir glansigare och mjukare. Om du kämpar med torrt och statiskt hår är Kemon Actyva Bellessere Oil något du bör prova.

Hur applicerar man Kemon Actyva Bellessere Oil?

Kemon Actyva Bellessere Oil kan appliceras före eller efter hårtvätt – det är helt upp till dina preferenser och den omvårdnad ditt hår behöver. Om du har torrt och svårhanterligt hår kan du använda den innan hårtvätt, men om du vill ha glansigt hår kan du applicera den efter hårtvätt eller i en färdig frisyr. En eller två doser räcker gott och väl. Applicera oljan i håret och gnid in den ordentligt innan du torkar eller stylar håret. Att låta håret lufttorka är en god idé. En förpackning á 125 ml räcker till ett dussintal appliceringar. Om det inte räcker för dig behöver du inte oroa dig – tillverkaren säljer även förpackningar á 100 eller 250 ml. Kom ihåg att Kemon Actyva Bellessere Oil endast ger ett tillfredsställande resultat vid regelbunden användning.

Kan den rekommenderas?

Om du har normalt, torrt eller skadat hår behöver du inte oroa dig längre. Prova Kemon Actyva Bellessere Oil så kommer du säkert se att produkten kan hjälpa dig. Flaskan har en pump som underlättar appliceringen, och den lätta konsistensen tynger inte ner håret. Därför rekommenderas produkten till alla med tunt och kort hår. Den kan användas oavsett vilken hårfärg du har, men kom ihåg att den rekommenderas för personer med normal hårbotten. Den med oljig hårbotten bör däremot undvika produkten då den stimulerar talgkörtlarnas produktion och därmed förvärrar hårets skick.

Fördelar:

  • Stor kapacitet
  • Antioxiderande egenskaper
  • Vårdar och återfuktar
  • Behaglig doft
  • Lätt konsistens

Nackdelar:

  • Rekommenderas ej för personer med oljig hårbotten
  • Sitter kvar i håret i ett par timmar.