Dove Serum-In-Oil

dove-serum-in-oil

Dove Serum-In-Oil rekommenderas för den som vill vårda hårets inre och yttre struktur. Produkten är framtagen för normalt, torrt och skadat hår. Trots den lilla förpackningen är oljan mycket effektiv, och vårdar såväl håret som hårbotten.

Läs vidare för att se vad produkten kan erbjuda.

Varför bör man använda den?

Doves kosmetiska produkt är en kombination av ett serum och en olja. Serumet påverkar håret från insidan och vårdar rötterna, medan oljan gör håret mjukare och polerar det från utsidan. Dove Serum-In-Oil vårdar alltså håret från rötterna till topparna, gör det glansigare och mjukare, och har vårdande och föryngrande egenskaper. Den skonsamma sammansättningen passar alla sorters hår, men den rekommenderas särskilt för personer med känslig och torr hårbotten. Den reparerar kluvna toppar och ser till att håret är i perfekt skick.

Hur applicerar man Dove Serum-In-Oil?

Det är faktiskt mycket lätt att använda Dove Serum-In-Oil. En liten mängd olja räcker för att vårda håret och hårbotten på djupet, så länge du tar anpassar doseringen efter hårets längd och skick. Du kan applicera produkten innan hårtvätt, i torrt hår, eller efter hårtvätt. Börja i mitten av håret eller ta bara i topparna. Produkten absorberas omedelbart och varken klibbar eller fläckar ner. Att borsta, torka och styla håret blir mycket enklare och går snabbare. Oljan skyddar håret mot värme och har återfuktande och mjukgörande egenskaper.

 Kan den rekommenderas?

Dove Serum-In-Oil är tillgänglig i apotek, på internet, och i många salonger. Oljan absorberas fort och luktar gott. Om du har skadat hår eller kluvna toppar är det är en produkt för dig. Produkten tar väl hand om håret och gör det starkare, friskare och vackrare, förutsatt att den appliceras ordentligt. Var därför noga med att följa instruktionerna på förpackningen. Kosmetikan rekommenderas inte för tunt eller kort hår, då den kan tynga ner håret och göra det fetare. Tyvärr förbättrar produkten inte heller torrt hår och dess skick. Oljan innehåller paraffinvax och doft som kan leda till irritation.

Fördelar:

  • Lättillgänglig
  • Härlig doft
  • Gör håret glansigare
  • Underlättar kamning

Nackdelar:

  • Liten mängd
  • Ger inget resultat vid felaktig applicering
  • Vårdar inte torrt hår
  • Rekommenderas endast för tjockt och fylligt hår