Dabur Amla

dabur-amla-hair-oil

Här är en till indisk olja. Trots den starka doften används och rekommenderas den av många kvinnor, vilket förmodligen beror på dess effekter.

Läs mer för att ta reda på vilka egenskaper Dabur Amla kan erbjuda just dig.

Varför bör man använda den?

Dabur Amla Oil rekommenderas för normalt hår, samt torrt och skadat hår. Produkten har återfuktande, stärkande och föryngrande egenskaper. Den innehåller många naturliga ingredienser, bland annat sesamolja, bambuolja och jordnötsolja. Sesamolja motverkar grått hår och håravfall, skyddar mot solens skadliga strålar, och motverkar mjäll och andra sjukdomar i hårbotten. Dabur Amla vårdar håret på djupet, ger en naturlig glans, och lindrar irritation. Ingredienserna bekämpar även fria radikaler och indiska krusbär – amla. Den här magiska frukten reparerar kluvna toppar samt stärker och återställer skadat år. Tyvärr innehåller produkten även artificiella färgämnen och dofter, vilket kan framkalla allergier hos personer med känslig hy.

Hur applicerar man Dabur Amla?

Dabur Amla är perfekt för hårbehandling med olja, som är en traditionell indisk hårvårdsmetod. Applicera en stor mängd i hela håret och i dess rötter. Låt oljan sitta i under en timme, så att näringsämnena kan tränga in i folliklarna och hårets inre struktur. Tvätta sedan bort oljan med ett skonsamt schampo. Ta inte mer olja än den rekommenderade mängden då den i så fall kan bli svår att tvätta bort. Du kan naturligtvis använda oljan enbart i topparna om du känner för det. Vid regelbunden användning kommer du märka att håret blir friskare och vackrare.

Kan den rekommenderas?

Amla Dabur kommer säkerligen att tilltala personer med mycket skadat hår. Om hårbotten blir oljig snabbt behöver du använda en mindre mängd olja. Detta motverkar mjäll och andra hudsjukdomar. En god idé är att utföra en oljebehandling i stil med de indiska kvinnornas, eller de hundratusentals frisörer som fallit för produkten. En förpackning á 200 ml räcker till ett dussintal användningstillfällen, men du kan även köpa flaskor á 100 eller 300 ml på internet. Om du står ut med den starka doften lovar vi att du kommer bli nöjd med produkten.

Fördelar:

  • Föryngrar och gör håret glansigare
  • Stor kapacitet
  • Innehåller naturliga oljor

Nackdelar:

  • Doften
  • Innehåller artificiella färgämnen och parfymer
  • Kan göra håret fetare
  • Svårt att tvätta ur
  • Otillgängligt