ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil

alterna-bamboo-smooth-kendi-oil-pure-treatment-oil

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil är framtagen för att vårda alla sorters hår. Den innehåller inga irriterande eller uttorkande ämnen, och passar därför personer med känslig hy.

Läs vidare för att förstå hur oljan fungerar.

Varför bör man använda den?

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil har återfuktande och vårdande egenskaper på skadat hår. Produkten skyddar topparna mot uttorkning och kluvna toppar, vilket är extra bra för den som använder felaktiga eller olämpliga stylingmetoder och verktyg. Den ger en naturlig glans, bevarar hårets färg, mjukgör, och skyddar mot skadliga yttre faktorer. De naturliga ingredienserna erbjuder håret och hårbotten en komplex omvårdnad. Bland annat innehåller produkten bambuolja, som innehåller omega 3, 6 och 9. Dessa ämnen gör även det svagaste håret starkare och mer motståndskraftigt. Tjejer med skadat hår kommer bli mycket nöjda med den här produkten, förutsatt att de använder den regelbundet.

Hur applicerar man Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment Oil?

Kom ihåg att skydda ögonen vid applicering, för även den minsta mängden kan irritera dem. Du bör börja i mitten av håret, som kan vara både vått och torrt beroende på dina preferenser. Låt håret sedan lufttorka eller använd en hårtork med kall luft. Oljan kan också användas som finish för att ge en färdig frisyr extra glans, till exempel inför ett viktigt möte. Om du har kluvna toppar kan produkten också hjälpa dig. Ta ett par droppar och gnid in dem i topparna, och låt de sitta kvar i ett par timmar. Tvätta sedan bort produkten med ett skonsamt schampo.

Kan den rekommenderas?

Produkten rekommenderas för alla som vill ha vackert hår och en frisk hårbotten. Det gäller självklart även dig med färgat hår. Produkten vårdar skadat och torrt hår, och lindrar irritation i hårbotten. Flaskan är utrustad med en pipett som underlättar appliceringen, vilket är mycket bra för nybörjare som inte är vana vid applicering av sådana här produkter. Den naturliga sammansättningen skyddar, vårdar och återfuktar. En flaska innehåller 50 ml och räcker till cirka fem månaders behandling. En av de stora fördelarna med produkten är att den inte innehåller artificiella färgämnen eller parabener. Detta kan vara mycket viktigt för personer som lider av allergier eller känslig hy.

Fördelar:

  • Mjukgör och gör håret glansigare
  • Enkel applicering
  • Naturlig sammansättning
  • Skyddar mot skadliga yttre faktorer

Nackdelar:

  • Kan irritera ögon och ögonlock
  • Rekommenderas endast för tjockt och fylligt hår
  • Kan tynga ner tunt hår
  • Gör tunt hår statiskt